Gymnastika Benešov

Dům dětí a mládeže Benešov
Poštovní 1668, Benešov
739763103
krizkova70@email.cz. krizkova@ddmbenesov.cz

Závody pro nejmenší 5.6.2024 sokolovna Benešov. Pro děti narozené 2016 a mladší- cvičení na lavičce

       Povinné: náskok, rovnovážný prvek, gymnastický skok, kotoul vpřed nebo vzad, seskok
       Bonifikace: přemet stranou, seskok stojem na rukou
       Startovné 20 Kč
       Je třeba se přihlásit

Nedělní cvičení 14. 4. 2024 v sokolovně Benešov od 15 do 16.30 hodin (je třeba se přihlásit)

 

Středeční gymnastika 17.4.2024 od 15.30 do 16.30 hodin v sokolovně Benešov (je třeba se přihlásit)

6.png (1262782)

7.png (1235540)

          
                                               
 
 
 
 
 
 

 

3736363904

Gym2020

     

Úkol

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Soustředění gymnastiky

29.06.2021 08:16

Vážení rodiče, účastníci tábora,

letní prázdniny se přiblížily a je na čase říct, jak to bude při odjezdu. Děti přivezete do Neveklova mezi 17 a 18 hodinou. Budeme vybírat  kartičku zdravotní pojišťovny, léky (jestli užívá pravidelně), bezinfekčnost a jednu z následujících možností:

·        potvrzení, že nejdéle před 7 dny absolvoval/a ve škole nebo na odběrovém místě PCR vyšetření s negativním výsledkem

·        potvrzení, že nejdéle před 72 hodinami absolvoval/a ve škole nebo na odběrovém místě antigenní test s negativním výsledkem

·        potvrzení, že byl/a očkován/a proti onemocnění Covid-19 nejméně před 22 dny (po 1. dávce dvoudávkového schématu) nebo 14 dní (po 1. dávce jednodávkového schématu)

·        potvrzení, že prodělal/a onemocnění Covid-19 a od laboratorně prokázaného pozitivního testu neuplynulo více než 180 dní

 

V případě, že ani jednu možnost nesplníte, můžete si přinést svůj vlastní test, na které je vaše dítě zvyklé a je povolený Ministerstvem zdravotnictví k použití laickou osobou. Test bude proveden na místě. V tomto případě doporučuji kontaktovat hlavního vedoucího.

 

V případě, že dítě ve 14 dnech před odjezdem na letní tábor pobývalo v zahraničí, oznamte tuto skutečnost zdravotníkovi při odjezdu.

V případě, že do 14 dnů po návratu z letního tábora zjistíte výskyt infekčního onemocnění, jste povinni nahlásit tuto skutečnost na místně příslušné hygienické stanici, kde byl tábor pořádán.

 

Děkuji __Mgr. Iva Křížková     - prosím dočíst do konce!!!!!

 

Ještě bych chtěla poprosit stejně jako vloni o pomoc s naložením a  nářadí, a to cca v 15.45 v Benešově v sokolovně a následné vyložení v Neveklově. Děti tím pádem přivezete trošku dřív, ale to nevadí, alespoň stihneme papírování (to je letos ještě lepší než jindy)

Podobné to bude i poslední den- rády bychom připravily vystoupení, ale opět bychom vás musely zkontrolovat jako děti při nástupu, tak nevím, zda byste kvůli tomu chtěli jít na testy. Budu ráda, když se k tomu vyjádříte. Jinak nářadí opět naložíme a odvezeme do sokolovny, kde ho vyložíme. 

 

Znovu také ještě posílám pokyny a připomínám, že první den nemáme večeři v jídelně, ale o hladu děti nenecháme, jen to bude něco jednoduššího.

 

Také se zkusím vyhnout stěhování při ubytovávání, tak posílám předběžný plán rozmístění na pokoje, tak můžete vznést požadavky.

Připojuji také znovu bezinfekčnost.

 

Děkuji za pochopení, děláme co můžeme. Doufám, že všechno vyjde. Iva